Начало Хранене Рецепти Напитки Алкохолни напитки Вермут с червено вино и канела

Вермут с червено вино и канела

Вермут с червено вино и канела - изображение

Необходими продукти:

  • 1 бутилка от 750 милилитра червено вино
  • 160 грама захар
  • 300 милилитра сух вермут
  • 50 милилитра прясно изцеден портокалов сок
  • 2 звездни анасона
  • 1 стрък канела + още за гарниране
  • 4 зрънца карамфил
  • 3 мандарини, нарязани на тънки филийки
  • 1 праскова, обелена и нарязана
  • листенца розмарин за гарниране

Начин на приготвяне:

Всички продукти, с изключение на розмарина сложете в тенджера. Включете котлона, нека течността да ври 1 минута, след което намалете градусите и оставете да къкри на слаб огън за още 15 минути.

Сипете в огнеупорни чаши и гарнирайте с розмарин.

Насладете се на напитката, докато все още е топла.

За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияНовиниЗдравни съветиСнимкиЛайфстайлРецептиХрани и ястияЛюбопитноВидеоАлт. медицинаЕ-тата в хранитеИсторияПроизводителиБотаника