Вермут с червено вино и канела

Необходими продукти:
- 1 бутилка от 750 милилитра червено вино
- 160 грама захар
- 300 милилитра сух вермут
- 50 милилитра прясно изцеден портокалов сок
- 2 звездни анасона
- 1 стрък канела + още за гарниране
- 4 зрънца карамфил
- 3 мандарини, нарязани на тънки филийки
- 1 праскова, обелена и нарязана
- листенца розмарин за гарниране
Начин на приготвяне:
Всички продукти, с изключение на розмарина сложете в тенджера. Включете котлона, нека течността да ври 1 минута, след което намалете градусите и оставете да къкри на слаб огън за още 15 минути.
Сипете в огнеупорни чаши и гарнирайте с розмарин.
Насладете се на напитката, докато все още е топла.
За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
FUN WINE ЧЕРВЕНА САНГРИЯ 5.5% 750 мл
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
FUN WINE ОТВАРАЧКА / ЗАТВАРАЧКА ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ КЕНОВЕ
ВИНО БАРБЕРА СУПЕРИОРЕ ЧЕРВЕНО 750 мл.
НАУ ФУДС МЕГА РЕСВЕРАТРОЛ капсули 200 мг * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Как влияе виното на здравето ни?
- Бяло вино – ползи и вреди за здравето
- Коктейл Мимоза с червен портокал
- По-малък риск от артрит, ако пийваме бира или вино в малки количества
- Облекчете уринарната инфекция с вино, розмарин и чесън
- Маринован праз в горчица и бяло вино
- Как да премахнем излишните килограми?
- Чаша вино на ден предпазва от напълняване и диабет
- Коктейл Шоколадово вино със сметана
- Две чаши вино на ден намаляват риска от мозъчни заболявания
Коментари към Вермут с червено вино и канела