Вафлени пурички

Необходими продукти:
113 грама масло
113 грама маргарин
6 яйца
250 грама захар
400 грама брашно
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата и захарта до побеляване, прибавете брашното и отново разбийте. След това сложете предварително разтопените на стайна температура масло и маргарин, разбийте с миксер, за да не останат парченца. Пече се в гофретник. Плънката е по ваш избор - може да бъде всякакъв крем или друга смес, която предпочитате.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Тутманик
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
- Хрупкави домашни солети
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Торта от вафлени кори с крем от бял шоколад и кокос
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Гофрети с газирана вода
- Погача за прощъпулник
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Пухкаво тесто за пици без яйца
Коментари към Вафлени пурички