Бял айсинг
Пригответе домашна глазура, за да декорирате тортите с красиви орнаменти по ваш вкус. Рецептата е лесна, а трайността на айсинга е голяма - до 1 месец.
Необходими продукти:
- 3 яйца
- 600 грама пудра захар
- 1 чаена лъжичка течна глюкоза
- 1 чаена лъжичка лимонов сок
Начин на приготвяне:
Разбъркайте яйчните белтъци леко, добавете пудрата захар при непрекъснато бъркане, докато стане гладка смес.
Изсипете глюкозата и лимоновия сок и продължете да бъркате, докато се получи достатъчно гъста, гладка и лъскава смес с твърди върхове. Изсипете я в пош и декорирайте формички по ваш избор.
Да ви е вкусно!
Източник:
bbcgoodfood.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло
- Ванилов сладкиш с карамелена глазура
- Млечен десерт от грис с кондензирано мляко и шоколадова глазура
- Лек бананов сладкиш с шоколадова глазура
- Твърдо захарно тесто за торти - начин на приготвяне и нанасяне
- Глазура от бял шоколад
- Бананов сладкиш с орехи и карамелена глазура
- Орехови бисквити с нежна млечна глазура
- Сладки Домино
Коментари към Бял айсинг