Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Баници Бутер баница с плънка от кисело зеле и гъби

Бутер баница с плънка от кисело зеле и гъби

от 02 ное 2015г.
Бутер баница с плънка от кисело зеле и гъби - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

800 грама бутер тесто
4 чаени чаши нарязано на ситно кисело зеле
3 супени лъжици олио или друга мазнина по избор
50 грама сушени гъби
1 глава лук
смлян черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Попарете зелето с вряща вода, след което го изпържете в 2 супени лъжици от мазнината, докато омекне.
Сварете гъбите, нарежете ги на парчета и изпържете отделно в останалото олио заедно със ситно нарязания лук.
Смесете зелето с гъбите и лука и плънката за баницата е готова.
Разточете тестото, оформяйки два пласта. Сложете единия на дъното на подходяща мокра тава, разпределете плънката и покрийте с втория слой тесто. Прищипете краищата и изпечете баницата при температура от 200 градуса в продължение на 30-40 минути.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
  • Бутерки със спанак, сирене и чесън Бутерки със спанак, сирене и чесън
  • Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто
  • Бутерки с козе сирене, песто и домати Бутерки с козе сирене, песто и домати
5.0/5 1 оценка

Коментари към Бутер баница с плънка от кисело зеле и гъби

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Бутер баница с плънка от кисело зеле и гъби
    www.framar.bg 
    на 13 July 2025 в 20:37
    Коментирайте "Бутер баница с плънка от кисело зеле и гъби"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Тестени изделия
  • Баници
  • Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
  • Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
  • Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
  • Бутер банички с шунка и кашкавал
  • Кулинарни шедьоври от бутер тесто
  • Руло от лаваш с картофено пюре и кайма
  • Бутерки със спанак, сирене и чесън
  • Баница от стар хляб, шунка и кашкавал
  • Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто
  • Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Правили ли сте пица на тиган, а какво тесто използвате?

преди 3677 дни, 8 часа и 10 мин.

Как разнообразно готвите с бутер тесто?

преди 3688 дни, 8 часа и 30 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 2 дни, 10 часа и 41 мин.

Експертиза на трайно намалена работоспособност ТЕЛК и ЛКК - какво трябва да знаете

преди 4 дни, 10 часа и 18 мин.

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 9 дни, 8 часа и 38 мин.

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 16 дни, 4 часа и 47 мин.
Всички

АНКЕТА

Как ще ни повлияе приемане на еврото?

Виж резултатите
Още интересни публикации
10 интересни начина за оформяне на любимите ви тестени изделия 10 интересни начина за оформяне на любимите ви тестени изделия

10 интересни начина за оформяне на любимите ви тестени изделия

от 09 фев 2024г. Прочети повече

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ХАЯ ЛАБС ГЪБА ИГЛОВИДЕН КОРАЛ (ЛЪВСКА ГРИВА) капсули 500 мг * 60

БИОХЕРБА ЛЪВСКА ГРИВА капсули 220 мг * 60

РИВАНА БАЗОВО МАСЛО ОТ КОКОС 55 мл

РИВАНА БАЗОВО МАСЛО ОТ ШЕА 55 мл

СИЙСТАРС СОЛИЛУГ ЧЕРНОМОРСКА ЛУГА разтвор 950 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Завръщането на ирисовата диагностика

Коментар на: Стоян от 11 юли 2025г. в 16:54:11

ДИАЗЕПАМ ректална туба 5мг/2.5мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 11 юли 2025г. в 15:24:45

ДИАЗЕПАМ ректална туба 5мг/2.5мл

Коментар на: Tania Nikolova от 11 юли 2025г. в 15:03:39

ТИНКТУРА КАСТЕЛАНИ - ХЕФЕ 50 мл ХИМАКС ФАРМА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 11 юли 2025г. в 14:39:29

ДОПЕЛХЕРЦ ВИТАЛ ТОНИК 750 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 11 юли 2025г. в 14:33:03
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival