Бутерки с кашкавал, кетчуп и кисели краставички

Необходими продукти:
250 грама бутер тесто
1/2 чаена чаша настърган кашкавал
2-3 малки кисели краставици
1 яйце
1 супена лъжица нелют кетчуп
олио
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 220 градуса. Подмажете тава с олио, застелете с лист пергамент, който също напръскайте леко с мазнина.
Разточете бутер тестото върху поръсен с брашно плот. Размерът да бъде около 35 х 25 сантиметра. Подравнете краищата, изрязвайки ги.
Покрийте тестото равномерно с тънък слой кетчуп, като оставите около 1,5-2 сантиметра ненамазани от всички краища.
Разбийте яйцето и с помощта на четка го нанесете върху празните участъци от тестото (които оставихте без кетчуп).
Следва ред от нарязаните краставички и поръсете с настърган кашкавал.
Навийте руло, но не го стягайте прекалено, за да не се сплеска плънката. Нарежете на кръгчета с дебелина 1,5-2 сантиметра, които подредете в тавата.
Изпечете ги за 12 минути.
Добър апетит!
Снимка: gastronom.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Картофен огретен със сметана и кашкавал
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Кашкавален сос Бешамел
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
Коментари към Бутерки с кашкавал, кетчуп и кисели краставички