Броколи в хрупкава панировка
Необходими продукти:
- броколи
- яйца
- брашно
- сол
- масло
Начин на приготвяне:
Разделете броколите на съцветия, изплакнете ги под студена течаща вода и разрежете на две като на снимката.
Сложете зелето в съд с вряща вода и нека се приготвя в продължение на 10 минути на бавен огън.
През това време разбийте яйцата със сол.
Отцедете сварените броколи, използвайки гевгир, изчакайте да изсъхнат.
Пригответе брашното за панировката.
Оваляйте всяка парче зеле в брашното, потопете в яйцата.
Разтопете маслото в тиган, нека се сгорещи и в него изпържете броколите до готовност от всички страни (5-8 минути на среден огън).
Поднесете панираните броколи горещи.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ТЕРАНОВА ЗЕЛЕНА АЛКАЛИЗИРАЩА СМЕС 40 г
СПОРТС ЕНД ХЕЛТ СУЛФОРАФАН (ЕКСТРАКТ ОТ БРОКОЛИ) капсули * 180 10468
СУОНСЪН СУЛФОРАФАН ОТ ЕКСТРАКТ ОТ БРОКОЛИ 400 мкг * 60 SWR048
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ БРОКОЛИ С ОРИЗ 190 г
БИОКЕЪР КЛЕНЗ НУТРИ КОМПЛЕКС ЗА ПРОЧИСТВАНЕ прах 120 г
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПРАСКОВА прах 300 г
Нов ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- 14 здравни ползи от консумацията на броколи
- Броколи - полезни свойства и противопоказания
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Гарнитура от броколи със зелен фасул и моркови
- Как да си направим кълнове от броколи в домашни условия
- Сметанови броколи с гъби и пармезан
- Броколите предпазват от остеоартрит
- Салата от краставици с броколи, царевица и семена
- Сьомга с броколи, кашкавал и сметана
- Запеканка с броколи, карфиол и спанак
Коментари към Броколи в хрупкава панировка