Броколи в хрупкава панировка

Необходими продукти:
- броколи
- яйца
- брашно
- сол
- масло
Начин на приготвяне:
Разделете броколите на съцветия, изплакнете ги под студена течаща вода и разрежете на две като на снимката.
Сложете зелето в съд с вряща вода и нека се приготвя в продължение на 10 минути на бавен огън.
През това време разбийте яйцата със сол.
Отцедете сварените броколи, използвайки гевгир, изчакайте да изсъхнат.
Пригответе брашното за панировката.
Оваляйте всяка парче зеле в брашното, потопете в яйцата.
Разтопете маслото в тиган, нека се сгорещи и в него изпържете броколите до готовност от всички страни (5-8 минути на среден огън).
Поднесете панираните броколи горещи.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОЖАН Д'АРСЕЛ ПРЕСТИЖ ЛЕК КРЕМ 50 мл
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПРАСКОВА прах 300 г
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД МИКС ОТ ЗЕЛЕНИ ХРАНИ таблетки * 90
СУОНСЪН СУЛФОРАФАН ОТ ЕКСТРАКТ ОТ БРОКОЛИ 400 мкг * 60
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- 14 здравни ползи от консумацията на броколи
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Броколи - полезни свойства и противопоказания
- Салата от краставици с броколи, царевица и семена
- Броколи с лук и яйца на фурна
- Гарнитура от броколи със зелен фасул и моркови
- Медено пиле със сусам, броколи и ориз
- Крем супа от броколи и кейл
- Сметанови броколи с гъби и пармезан
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
Коментари към Броколи в хрупкава панировка