Броколи в хрупкава панировка

Необходими продукти:
- броколи
- яйца
- брашно
- сол
- масло
Начин на приготвяне:
Разделете броколите на съцветия, изплакнете ги под студена течаща вода и разрежете на две като на снимката.
Сложете зелето в съд с вряща вода и нека се приготвя в продължение на 10 минути на бавен огън.
През това време разбийте яйцата със сол.
Отцедете сварените броколи, използвайки гевгир, изчакайте да изсъхнат.
Пригответе брашното за панировката.
Оваляйте всяка парче зеле в брашното, потопете в яйцата.
Разтопете маслото в тиган, нека се сгорещи и в него изпържете броколите до готовност от всички страни (5-8 минути на среден огън).
Поднесете панираните броколи горещи.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЕДИАКИД ИМУНО ФОРТ сироп 125 мл
БРЕСТ МАТЕ таблетки * 120 MUSHROOM WISDOM
Безплатна доставка за България!УЛТИМАТ МЕЙЛ ЕНЕРДЖИ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОСТАФАН капсули * 90
Безплатна доставка за България!ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ЛИМОНОВ ШЕЙК прах 300 г
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- 14 здравни ползи от консумацията на броколи
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Как да си направим кълнове от броколи в домашни условия
- Броколи - полезни свойства и противопоказания
- Гарнитура от броколи със зелен фасул и моркови
- Салата от краставици с броколи, царевица и семена
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
- Вижте как ефективно да почистите броколите от червеи
- Броколите предпазват от остеоартрит
- Крем супа от броколи и кейл
Коментари към Броколи в хрупкава панировка