Броколи в хрупкава панировка

Необходими продукти:
- броколи
- яйца
- брашно
- сол
- масло
Начин на приготвяне:
Разделете броколите на съцветия, изплакнете ги под студена течаща вода и разрежете на две като на снимката.
Сложете зелето в съд с вряща вода и нека се приготвя в продължение на 10 минути на бавен огън.
През това време разбийте яйцата със сол.
Отцедете сварените броколи, използвайки гевгир, изчакайте да изсъхнат.
Пригответе брашното за панировката.
Оваляйте всяка парче зеле в брашното, потопете в яйцата.
Разтопете маслото в тиган, нека се сгорещи и в него изпържете броколите до готовност от всички страни (5-8 минути на среден огън).
Поднесете панираните броколи горещи.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ЖАН Д'АРСЕЛ ПРЕСТИЖ БОГАТ ПОДХРАНВАЩ КРЕМ 50 мл
ДЖАРОУ ФОРМУЛАС БРОКО МАКС капсули * 60
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД МИКС ОТ ЗЕЛЕНИ ХРАНИ таблетки * 90
БИОТОНА БИО СУПЕРГРИЙНС 150 г
НУТРИКОСТ ОРГАНИК БРОКОЛИ прах 227 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- 14 здравни ползи от консумацията на броколи
- Броколи - полезни свойства и противопоказания
- Как да си направим кълнове от броколи в домашни условия
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Салата от краставици с броколи, царевица и семена
- Броколите намаляват риска от появата на определени ракови заболявания
- Бързи хапки от броколи, сирене и картофи
- Ежедневното пиене на сок от броколи може да помогне при диабет
- Броколите предпазват от остеоартрит
- Кюфтенца от броколи с чушка, моркови и спанак
Коментари към Броколи в хрупкава панировка