Броколи в хрупкава панировка

Необходими продукти:
- броколи
- яйца
- брашно
- сол
- масло
Начин на приготвяне:
Разделете броколите на съцветия, изплакнете ги под студена течаща вода и разрежете на две като на снимката.
Сложете зелето в съд с вряща вода и нека се приготвя в продължение на 10 минути на бавен огън.
През това време разбийте яйцата със сол.
Отцедете сварените броколи, използвайки гевгир, изчакайте да изсъхнат.
Пригответе брашното за панировката.
Оваляйте всяка парче зеле в брашното, потопете в яйцата.
Разтопете маслото в тиган, нека се сгорещи и в него изпържете броколите до готовност от всички страни (5-8 минути на среден огън).
Поднесете панираните броколи горещи.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЕДИАКИД ИМУНО ФОРТ сироп 125 мл
БИОКЕЪР КЛЕНЗ НУТРИ КОМПЛЕКС ЗА ПРОЧИСТВАНЕ прах 120 г
НУТРИКОСТ ОРГАНИК БРОКОЛИ прах 227 г
Нов ПРОМОРУМИ ИЛИЕВА БИО МАСЛО СБОГОМ, СУХИ РЪЦЕ 50 мл
ЛОГОНА БИО ХИДРАТИРАЩ БАЛСАМ ЗА КОСА С ОРГАНИЧНО АЛОЕ ВЕРА 200 мл
НовАЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- 14 здравни ползи от консумацията на броколи
- Броколи - полезни свойства и противопоказания
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
- Броколи с лук и яйца на фурна
- Салата от краставици с броколи, царевица и семена
- Ежедневното пиене на сок от броколи може да помогне при диабет
- Задушени броколи с ориз в масло
- Сметанови броколи с гъби и пармезан
- Гарнитура от броколи със зелен фасул и моркови
Коментари към Броколи в хрупкава панировка