Боровинково масло с малини
Необходими продукти:
200 грама несолено масло на стайна температура
1/2 чаена чаша червени боровинки и малини (може да бъдат замразени)
Начин на приготвяне:
Разбийте маслото, докато стане пухкаво.
Прибавете към него плодовете и разбъркайте с помощта на тел за разбиване на яйца.
Ако използвате замразени, първо ги размразете. След това сложете сместа върху найлоново фолио.
Увийте като колбас, завържете краищата на фолиото.
Приберете във фризера за 10 - 20 минути, нека маслото да стегне хубаво и го прехвърлете в хладилника.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КАЛИВИТА ЗЕНТОНИК разтвор 946 мл
Безплатна доставка за България!АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОЕНДОКА ОРГАНИЧНИ МУЛТИВИТАМИНИ прах 90 г
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОАМИКС ГРИЙН ДЕЙ СУПЕР ГРИЙНС 360 г
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Обикновен маслен крем
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Боровинка червена, Кокази, Кокоз, Суница, Червена брусница
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Малинов сладкиш с овесени ядки и маслени трохи
- За какво е полезна синята боровинка
- Маслен крем за торти и сладкиши
- 16 вида масла за готвене и техните предимства и недостатъци – част 1
Коментари към Боровинково масло с малини