Бананови бисквити с мед

Необходими продукти:
- 125 грама масло на стайна температура
- 1/4 чаена чаша мед + 1 супена лъжица
- 1 чаена лъжица ванилова есенция
- 1 яйце
- 1 мек банан, намачкан
- 1 1/2 чаена чаша брашно
- 1/4 чаена чаша мляко
- 160 грама крема сирене
- 20 грама кокосови стърготини, запечени
- натрошен шамфъстък за сервиране
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 180 градуса (на 160, ако ползвате вентилатор).
Върху две големи тави за печене поставете хартия.
С електрически миксер разбийте маслото, меда и ванилията е купа, докато се получи светъл крем. Добавете яйцето и отново комбинирайте. Прибавете банана и отново разбъркайте.
Добавете брашното и млякото, като ги редувате, докато се усвоят от сместа. Вземете по 1 чаена лъжица от сместа и направете купчинки в тавата с достатъчно разстояние между всяка. Печете 15 минути, докато бисквитките станат златисти. Оставете да се охладят напълно.
Разбъркайте с миксер крема сиренето и 1 супена лъжица мед в малка купичка. Сложете по малко от крема върху всяка бисквитка и поръсете с шамфъстък.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: taste.com.au
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЪЛНОЗЪРНЕСТА КАША - ЯБЪЛКИ И БАНАНИ С БЕБЕШКИ БИСКВИТИ 190 г
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БИСКВИТИ 190 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ВИКТОРИЯ БЮТИ ШИЙТ МАСКА ЗА ЛИЦЕ С ОВЕСЕНИ ЯДКИ, БАНАН И ЧИА 20 мл
СЕВЪН ДЕЙС ХИДРОГЕЛ ПАЧОВЕ ПОЗИТИВЕН ВТОРНИК 2.5 г
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ШЕЙК ЯБЪЛКА прах 300 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Рецепти за сладък салам с орехи (със и без яйце)
- Избелете зъбите си за 2 седмици с бананова кора
- Как да замразим банани по най-правилния начин
- Перфектните бананови мъфини
- Използвайте бананови кори за подхранване на растенията
- Домашни бисквити с овесени ядки и стафиди
- При високо кръвно изяжте 1 банан или 1 небелен картоф
- Бананите – причиняват или облекчават запека
Коментари към Бананови бисквити с мед