Банани с канела и кленов сироп
Необходими продукти:
3 яйца (разбити леко)
1/2 чаена чаша прясно мляко
1/4 чаена чаша сметана
1 чаена лъжица ванилова есенция
1 супена лъжица пудра захар
1/2 чаена лъжица канела
4 филийки франзела или хляб (2,5 см)
2 супени лъжици масло
3 нарязани банана
кленов сироп на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете млякото, яйцата, сметаната, ванилията, пудрата захар и канелата в голяма купа. Разбъркайте всичко добре с помощта на вилица. Загрейте фурната до 180 градуса. Потопете хляба в млечната течност и изпържете в нагорещеното масло в продължение на 1 - 2 минути от всяка страна до получаването на златист цвят. Подредете филийките в тава и запечете за кратко във фурната. След това ги сложете в подходяща чиния, поставете върху тях парчета банан и полейте с кленов сироп. Десертът е готов.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИВЪНСУИС ЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
МАДАЛ БАЛ НАТУРАЛЕН ПАЛМОВО - КЛЕНОВ СИРОП 500 мл
ЙОН КА AGE EXCEPTION EXCELLENCE CODE МАСКА ЗА МИГНОВЕНО СИЯНИЕ И ЛИФТИНГ ГЛОБАЛНА МЛАДОСТ 50 мл
Безплатна доставка за България!БИЛКОВ СИРОП ЗА РАЗРЕЖДАНЕ БЯЛ БЪЗ И КЛЕНОВ СИРОП 285 мл ЗДРАВНИЦА
ТИКВЕНО ЛАТЕ С ПОДПРАВКИ прах 100 г ЗДРАВНИЦА
АМИКС УЕЙ ПРО ФЮЖЪН ПРОТЕИН ОВКУСЕН 2300 г
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Отслабване с мед и канела
- Банан
- Канелено дърво, Канела
- Полезни свойства на канелата
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Смути с банан, ябълка и портокал
- Клен, Полски клен
- Канелени сладки с мед
- Бананите – причиняват или облекчават запека
Коментари към Банани с канела и кленов сироп