Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Ароматни гофрети с тиква без глутен

Ароматни гофрети с тиква без глутен

Ароматни гофрети с тиква без глутен - изображение

Необходими продукти:

  • 1/2 чаена чаша безглутеново брашно
  • 1/2 чаена чаша протеин на прах
  • по 1/4 чаена чаша кокосово брашно, смляно ленено семе и захар
  • по 2 чаени лъжици царевично нишесте, бакпулвер и канела
  • 1/2 чаена лъжица сода за хляб и джинджифил на прах
  • 1 чаена чаша бадемово мляко
  • 3/4 чаена чаша пюре от тиква
  • 3 белтъка
  • 1 супена лъжица масло от грозде
  • 1 чаена лъжица ванилия
  • кленов сироп, масло или сметана за поднасяне по желание

Начин на приготвяне:

Смесете всички брашна и подправките в купа.

В голям съд с миксер разбийте яйцата, млякото, пюрето, олиото и ванилията. Добавете брашната и бъркайте, докато се получи еднородна смес.

Оставете 10 минути тестото да почине.

Опечете ароматните гофрети в уред.

Сервирайте с кленов сироп, сметана, масло или с плънка по ваш избор.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: eatingwell.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЗдравни съветиАнкетиЛюбопитноСнимкиДиетиЛайфстайлБотаника