Ананасов пунш с шампанско

Необходими продукти:
1/3 ананас
125 мл сухо бяло вино
1 бутилка полусладко или сладко шампанско
Начин на приготвяне:
Нарежете обеления ананас на кубчета, сложете го в блендер, прибавете бялото вино и разбийте до получаване на хомогенна смес и пяна. След това прецедете сместа и я сложете във фризер за 1 час. Извадете след указаното време и разбъркайте с лъжица (консистенцията прилича на сладолед). Вземете подходящи чаши и напълнете 1/3 от тях с ананасовата смес, долейте с шампанско и поднесете!
Може да използвате консервирани плодове, но без сиропа.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОНАТУРАГЕН ТЕЛЕШКИ КОЛАГЕН С ВКУС АНАНАС флакон 60 мл * 12
НУТРИКОСТ БРОМЕЛАИН капсули 500 мг * 120
САПУН ИНГЛИШ СОУП КАМПЪНИ С АНАНАС И ЛОТОС 240 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Да отслабнем с ананас
- Ананас
- Пиле с ананас по хавайски
- Ананас - ползи за здравето
- Пържен карамелизиран ананас
- Шампанското облекчава зъбобола
- Бромелаин (Бромелин)
- Ананас със сос от кокосово мляко и ром
- Печени рибени рулца с плънка от ананас и орехи
- Придайте блясък на косата си с шампанско
Коментари към Ананасов пунш с шампанско