Ананасов пунш с шампанско

Необходими продукти:
1/3 ананас
125 мл сухо бяло вино
1 бутилка полусладко или сладко шампанско
Начин на приготвяне:
Нарежете обеления ананас на кубчета, сложете го в блендер, прибавете бялото вино и разбийте до получаване на хомогенна смес и пяна. След това прецедете сместа и я сложете във фризер за 1 час. Извадете след указаното време и разбъркайте с лъжица (консистенцията прилича на сладолед). Вземете подходящи чаши и напълнете 1/3 от тях с ананасовата смес, долейте с шампанско и поднесете!
Може да използвате консервирани плодове, но без сиропа.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
ДЕЙЛИ ЕЛИКСИР ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА 300 г НАДЯ ПЕТРОВА
ЕЛИТ-ФАРМ ЕКСТРАКТ ОТ АНАНАС (БРОМЕЛАИН) таблетки * 80
БОНОМЕЛИ ПЛОДОВ ЧАЙ АНАНАС И ПРАСКОВА филтър * 12
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Да отслабнем с ананас
- Смути от целина с ананас и банан
- Ананасово смути с морков и зелена ябълка
- Сладко от ананас
- Печени рибени рулца с плънка от ананас и орехи
- Придайте блясък на косата си с шампанско
- Направете си детоксикираща маска от шампанско, глина и сметана
- Ананасово смути с авокадо и кокос
- Студен пунш от лимони и портокали с шампанско
- Смути от коприва със зелена ябълка и ананас
Коментари към Ананасов пунш с шампанско