Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Агнешки ребърца с лук и чесън в бяло вино

Агнешки ребърца с лук и чесън в бяло вино

от 09 окт 2014г., обновено на 28 дек 2018г.
Агнешки ребърца с лук и чесън в бяло вино - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

1 - 1,5 килограма агнешки ребърца

2 - 3 глави лук

2 - 3 скилидки чесън

1 чаена чаша сухо бяло вино

копър, босилек, джоджен, магданоз - по избор и на вкус

1 чаена лъжица смлян черен пипер

сол на вкус

растително олио

 

Начин на приготвяне:

Измийте ребърцата (изберете такива с повече месо по тях), подсушете ги и разделете на порции по 3 - 4 ребра.

Сгорещете олио в тиган и ги изпържете до образуването на червеникава коричка. След това ги прехвърлете в широка тенджера.

Нарежете лука на кубчета, чесъна на ситно и ги изпържете до омекване на лука. Прибавете в съда с ребърцата, налейте бялото вино и нека всичко се задушава на слаб огън, докато виното се изпари почти напълно. Разбърквайте периодично, за да не загорят ребърцата.

Ако течността се изпари, а те са още сурови, налейте още малко вино или гореща вода. 10 минути преди да свалите от котлона, овкусете със сол и черен пипер, добавете нарязаните зелени подправки.

Ребърцата са готови, когато месото започне да се отделя лесно от костта).

Количеството джоджен трябва да е два пъти по-малко в сравнение с останалите зелени подправки.

Поднесете ястието горещо, а за гарнитура може да предложите картофено пюре и салата от домати и краставици.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Рецепти за агнешки ребра с ориз Рецепти за агнешки ребра с ориз
  • Агнешки ребра с чесън в хрупкава коричка от пармезан Агнешки ребра с чесън в хрупкава коричка от пармезан
  • Агнешки ребърца с лук Агнешки ребърца с лук
  • Пикантни агнешки ребърца на фурна Пикантни агнешки ребърца на фурна
1.0/5 1 оценка

Коментари към Агнешки ребърца с лук и чесън в бяло вино

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Агнешки ребърца с лук и чесън в бяло вино
    www.framar.bg 
    на 03 July 2025 в 08:33
    Коментирайте "Агнешки ребърца с лук и чесън в бяло вино"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Рецепти за агнешки ребра с ориз
  • Рецепти за агнешко на скара
  • Агнешки ребърца на фурна с домати, картофи и кашкавал
  • Агнешки ребра с чесън в хрупкава коричка от пармезан
  • Пикантни агнешки ребърца на фурна
  • Агнешки ребърца с лук
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Бяло течение от окото - склерата ли е?

преди 1243 дни, 6 часа и 7 мин.

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2107 дни, 16 часа и 47 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 5 дни, 16 часа и 44 мин.

Безплатна консултация за деца с витилиго - Габрово, юли, 2025 година

преди 7 дни, 9 часа и 25 мин.

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 19 дни, 16 часа и 17 мин.

Психотест за оръжие в България: Какво представлява и формалност ли е?

преди 19 дни, 23 часа и 18 мин.
Всички

АНКЕТА

Пушите ли?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

БОЧКО ЗАЩИТНО МЛЯКО ПРОТИВ УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ 100 мл

ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ВИТИС ДЖУНИЪР 6+

ИЗИВИТ ИЗИФИШОЙЛ ФОКУС таблетки за дъвчене * 30

ЗДРАВИТ МАГНУМ АНТИСПАЗМИ таблетки * 56

МАГНЕ В6 ФОРТЕ таблетки * 30 САНОФИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ЛЕВЗЕЯ ПЛЮС 10 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 02 юли 2025г. в 21:34:27

ЛЕВЗЕЯ ПЛЮС 10 мл

Коментар на: В12 от 02 юли 2025г. в 20:39:41

БАНЕОЦИН маз 20 г

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 02 юли 2025г. в 20:27:07

БАНЕОЦИН маз 20 г

Коментар на: DOBROMIR SIMOV от 02 юли 2025г. в 19:34:48

АМОКСИКЛАВ филмирани таблетки 875 мг / 125 мг * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 02 юли 2025г. в 17:28:43
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival