Агнешки ребърца на фурна с домати, картофи и кашкавал
Необходими продукти:
- 1 килограма агнешки ребра
- 1 килограм картофи
- 100 грама кашкавал
- 4 домата
- 1 глава лук
- 1 люта чушка
- 4 супени лъжици зехтин
- 4 чаени лъжици сол
Начин на приготвяне:
Наситнете лютата чушка, смесете я със зехтина и солта. С тази комбинация намажете ребрата и ги сложете в тава.
Нарежете доматите и картофите, запържете ги и изсипете върху ребрата. Налейте вода, поръсете зеленчуците с настърган кашкавал и изпечете ястието за час във фурната.
Добър апетит!
За framar.bg: Радстина Райчева
Източник: sovet-ok.ru
Коментари към Агнешки ребърца на фурна с домати, картофи и кашкавал