Начало Хранене Диети За бързо отслабване 3 варианта на диета с извара

3 варианта на диета с извара

3 варианта на диета с извара - изображение

Известни са различни хранителни режими за отслабване на основата на извара. В зависимост от предпочитанията ви и особеностите на организма, може да изберете най-подходящия сред тях, който да отговаря на личните ви потребности и да се чувствате комфортно.

Предлагаме ви за се запознаете с 3 варианта на диета с извара.

  • Първият хранителен режим е с продължителност 3-5 дни. През този период трябва да се храните по 5 пъти дневно, а менюто се състои от 500 грама извара и 2 супени лъжици кефир (може да заместите с кисело мляко). Двата продукта се смесват и комбинацията се разпределя на 5 равни части. От напитките са позволени шипкова отвара, зелен чай и вода - в неограничени количества.

  • Вторият вариант е подобен на първия. Той също е с продължителност 3-5 дни и отново се приема смес от извара и кефир. Различното е в количествата на продуктите. Изварата трябва да бъде между 300 и 500 грама, а киселомлечната напитка - 1 литър. Кефирът може да се замести с обезмаслено прясно мляко. В неограничени количества да се пият вода, зелен или билков чайове.

  • Третата диета е с малко по-дълга продължителност - 5-7 дни. Храненето е 4 пъти дневно. 100 грама извара се смесват с 1-2 чаени лъжици пшеничени трици, които предварително се запарват с вряща вода за 30 минути. Може да се добавят плодове, ягодоплодни и мед, а сутрин и вечер - и по 1 супена лъжица киселомлечна напитка. Позволено е да се приготвят запеканки от извара и плодове.

Разбира се, изварата, която се консумира трябва да бъде с ниска масленост (най-много 4-5%).

Още по темата:

4.3, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ДИЕТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ДИЕТАТА

ДИЕТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияДиетиРецептиЛюбопитноЗдравни съветиХранене при...КалкулаториАлтернативна медицинаЛеченияЛайфстайлСпортНовиниТестовеПсихологияХрани и ястияСнимкиМедицински изследванияКлинични пътекиБотаникаНормативни актовеОрганизацииИнтервютаЗаведенияПроизводителиИстория