Шоколадов ликьор с коняк и кондензирано мляко
Необходими продукти:
350 милилитра коняк
400 грама кондензирано мляко
300 милилитра течна сметана с висока масленост (около 20%)
100 грама черен шоколад
10 грама ванилова захар
Начин на приготвяне:
Разтопете шоколада на водна баня и го охладете.
Разбийте сметаната (охладена) с ваниловата захар до получаването на лека пяна.
След това започнете да вливате кондензираното мляко постепенно, после разтопения шоколад и накрая коняка.
Разбийте отново и налейте течността в бутилка. Оставете да престои 3 дни на студено място, след което поднесете или съхранявайте в хладилник.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД 350 г
ОВЕСЕН БАР БЕЗ ДОБАВЕНА ЗАХАР ШОКО ЧЪНК 70 г * 12 RICE UP!
НовПРЕГНАКО ПРОТЕИН ЗА СЛЕД РАЖДАНЕ С КАКАО И ВКУС НА ШОКОЛАД 300 г
КОЛАГЕНОВ ПРОТЕИНОВ БАР ШОКОЛАД И ВАНИЛИЯ 50 г * 12 RICE UP!
НовАЛДА АРОМАТИЗАТОР ШОКОЛАД 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Брауни с орехи
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Черният шоколад има положителен ефект върху черния дроб
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
Коментари към Шоколадов ликьор с коняк и кондензирано мляко