Шницели от кълцана сьомга с кашкавал

Необходими продукти:
- 400 грама филе от прясна сьомга
- 4 яйца
- 150 грама кашкавал
- няколко стръка копър
- 2 супени лъжици брашно
- олио
- смлян черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете филето на много малки парченца.
Кашкавала настържете ситно.
Копъра накълцайте.
Разбийте яйцата заедно с подправките.
В подходящ съд смесете рибата с всички останали продукти, които подготвихте, като последно добавите брашното.
Разбъркайте добре.
С помощта на лъжица загребвайте от сместа и изпържете шницели в тиган с нагорещено олио.
Около 5 минути от всяка страна са достатъчни, за да получите нежно и сочно ястие.
Поднесете с гарнитура по избор.
Добър апетит!
Снимки: russianfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули 1300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Панирани шницели от кайма
- Скандинавска маринована сьомга (гравлакс)
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
- Рулца от сьомга с кашкавал
- Ориз със сьомга
- Сьомга с картофи и целина на фурна
- Мариновани шишчета от сьомга
- Пуешки шницел с пилешко
Коментари към Шницели от кълцана сьомга с кашкавал