Сьомга на фурна с хрупкава коричка
Необходими продукти:
4 парчета филе от сьомга
2 супени лъжици горчица
2 чаени лъжици мащерка
2/3 чаена чаша галета
1/2 чаена лъжица червен пипер
2 супени лъжици нарязан магданоз
сол, пипер и зехтин - на вкус
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 205 градуса. Застелете дъното на тава с фолио и върху него сложете парчетата риба с кожата надолу. Поръсете със сол и пипер. В малка купа смесете горчицата с 1 чаена лъжичка от мащерката, а в друг съд - галетата с останалата мащерка, 4 чаени лъжички зехтин, червения пипер и магданоза. Добавете сол и черен пипер на вкус. Намажете рибата със сместа от горчицата, отгоре поръсете с комбинацията от галета и подправки. Поставете във фурната и нека сьомгата се пече до готовност. Поднесете веднага.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА С БРОКОЛИ И ОРИЗ 220 г
ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220 036855
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Сьомга на фурна с домати, маслини, соев сос и лимон
- Предястие от пушена сьомга с топено сирене и чесън
- Тарт от сьомга, краставица и манго
- Червена риба, вид сьомга (Кета)
- Сьомга
- Сьомга с броколи, кашкавал и сметана
- Ориз със сьомга
Коментари към Сьомга на фурна с хрупкава коричка