Тиквен чипс със сирене

Необходими продукти:
1 малка тиква
1 литър зехтин
сол, кориандър и смлян червен пипер на вкус
120 грама сирене
Начин на приготвяне:
Обелете тиквата, почистете я от семената и нарежете месестата част на вълнообразни тънки парчета. Сложете ги в купа и оставете за 30 минути.
След това отцедете течността, която се е отделила, подсушете тиквените пластини с хартия.
Сгорещете зехтина, прибавете червения пипер и изпържете чипса в продължение на 5 минути. Поръсете с кориандър, прехвърлете в тава, сложете парчета сирене и изпечете във фурната за 20 минути.
Хрупкавият чипс е готов.
Добър апетит!
Снимка: shape.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КФД НУТРИШЪН КОКОСОВ ЧИПС 250 г
ФИТОПРОСТАЛ капсули * 60 + 20 ВИТАГОЛД
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
БИОТОНА БИО СУПЕР КЪЛНОВЕ 300 г
КОЗМЕТИЧЕН КОМПЛЕКТ PUMPKIN PIE NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD + ПОДАРЪК НЕСЕСЕР
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Направете си здравословен чипс от червена леща, домати и босилек
- Бърз чипс от пармезан
- Тиква, Кюрбисия
- Класически пържен картофен чипс
- Защо да хапваме редовно тиквени семки
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Здравословен чипс от моркови
- Направете си здравословен чипс от репички
- Установиха на какво се дължи страстта към соления чипс
- Чипс от картофено пюре с подправки
Коментари към Тиквен чипс със сирене