Тиквен чипс със сирене

Необходими продукти:
1 малка тиква
1 литър зехтин
сол, кориандър и смлян червен пипер на вкус
120 грама сирене
Начин на приготвяне:
Обелете тиквата, почистете я от семената и нарежете месестата част на вълнообразни тънки парчета. Сложете ги в купа и оставете за 30 минути.
След това отцедете течността, която се е отделила, подсушете тиквените пластини с хартия.
Сгорещете зехтина, прибавете червения пипер и изпържете чипса в продължение на 5 минути. Поръсете с кориандър, прехвърлете в тава, сложете парчета сирене и изпечете във фурната за 20 минути.
Хрупкавият чипс е готов.
Добър апетит!
Снимка: shape.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КФД НУТРИШЪН КОКОСОВ ЧИПС 250 г
ФЕМИНХЕЛП таблетки * 56
ЕНДОКА ОРГАНИЧНИ МУЛТИВИТАМИНИ прах 90 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ВИТАМИНИ ЗА СТИМУЛИРАНЕ ОБРАЗУВАНЕТО НА ТЕН желирани таблетки * 60 IVYBEARS
НЕЙЧЪРС ЕЙД САО ПАЛМЕТО КОМПЛЕКС таблетки 160 мг * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Диета с тиква за 12 дни
- Рецепти за домашно сладко от тиква
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Тиквен щрудел с орехи и канела
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
- Печена солена тиква
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Тиква, Кюрбисия
Коментари към Тиквен чипс със сирене