Салата с месо, гъби и кашкавал

Необходими продукти:
200 грама гъби (мариновани)
2 средни глави запържен лук
2 средни сварени картофа
1 суров морков
300 грама сварено месо по ваш избор (може и език)
250 грама кашкавал
майонеза и сметана - на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете гъбите на малки парчета и ги изсипете в салатиера. Нарежете лука, изпържете го, след като изстине, отцедете мазнината и го сложете върху гъбите. Намажете със сос, приготвен от сметана и майонеза. Обелете сварените картофи, настържете ги на едро ренде и разпределете следващ слой от тях в салатиерата. Отново намажете със соса. Настържете моркова на едро, сложете и него, следва отново сос. Нарежете месото на малки парчета и процедирайте, както с останалите продукти. Завършете "подредбата" на салатата с настърган на едро кашкавал.
Може да украсите с резени лимон или да поръсите с накълцан магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХЕРИЦИУМ капсули * 60 DOCTOR NATURE
РАК И ДРУГИ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ - БОРИСЛАВ ПЕЕВ - ДОКТОР БИОМАСТЕР
МИКО ДИФЕНС капсули 555 мг * 60 NATURE'S WAY
ВЕГАВЕРО БИО МАЙТАКЕ ЕКСТРАКТ капсули * 60
НАУ ФУДС БЕТА ГЛЮКАН капсули 100 мг * 90
СУОНСЪН КОРДИЦЕПС капсули 600 мг * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- С месо
- Как и колко да варим различните видове месо
- Измиването на пилешкото месо преди готвене крие риск от разпръскване на опасни бактерии
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Обикновена смръчкула
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Пантерка, Петниста мухоморка
- Псилоцибин
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
Коментари към Салата с месо, гъби и кашкавал