Салата от черен дроб на треска с маслини

Необходими продукти:
2 яйца
консерва черен дроб от треска
1 стрък праз
2 - 3 супени лъжици лимонов сок
1 супена лъжица каперси
10 - 15 маслини
копър
Начин на приготвяне:
Сварете яйцата твърдо, обелете ги и нарежете на средни кубчета. Маслините нарежете на кръгчета (1 маслина на 3), праза - на полукръгчета, копъра накълцайте на ситно, каперсите разрежете на половина.
Смелете дроба и към него добавете останалите продукти. Овкусете с лимонов сок. Ако желаете, може да сложите и смлян черен пипер. Ако салата ви се струва суха, използвайте малко масло от черен дроб на треска.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ ПЕРИЛА капсули * 150 SANCT BERNHARD
ЛИВЪРКЛИЪР капсули * 40 DEEP AYURVEDA
МАСЛО ОТ ТРЕСКА С ЕКСТРАКТ ОТ СМИНДУХ капсули * 130 ЦВЕТИТА ХЕРБАЛ
ОСТРОВИТ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули * 60
МЬОЛЕРС МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА ФОРТЕ капсули * 150
НЕЙЧЪРС ЕЙД МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Маслина (европейска)
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Риба треска - ползи за здравето
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Салата от печен патладжан, домати и прясна моцарела
Коментари към Салата от черен дроб на треска с маслини