Пълнени патладжани с ядки

Необходими продукти:
2-3 патладжана
200 грама заквасена сметана
150-200 грама кашкавал
1 чаша орехи
2 скилидки чесън
сол, магданоз и други подправки - по ваш избор и на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете патладжаните на тънки парчета по дължина, сложете ги за 20-30 минути в солена вода, отцедете и след това изпържете до златисто от двете страни. Оставете върху хартиена кърпа, за да се отцеди излишната мазнина.
Орехите почистете и смелете. Настържете кашкавала и го добавете към ядките. Сложете и сметаната, подправките и разбъркайте добре.
Слагайте по малко от сместа в единия край на парчето патладжан и навийте като руло. Това е всичко.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЕВЕНТ БЕБЕШКО ОЛИО С НАТУРАЛЕН КОМПЛЕКС 200 мл
АМИГДАЛИН капсули * 100 ДР. БИОМАСТЕР
АМИГОС АМИГДАЛИН B17 капсули 100 мг * 60 DR. GREEN
КАЙСИЕВИ ЯДКИ ГОРЧИВИ 150 г СТЕЛ АРГО
КАЛОРЕКС АПЕТИН течни капсули * 30
ЙОН КА DETOX ХИДРАТИРАЩ КРЕМООБРАЗЕН ПИЛИНГ 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как да замразим патладжан по най-правилния начин, за да го запазим за зимата?
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Рецепти за консерва от патладжани с чушки
- Консерва от патладжани с моркови, чушки и чесън
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Оригинални рецепти за Баба Гануш
- Оригинални турски рецепти за имамбаялдъ
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
Коментари към Пълнени патладжани с ядки