Пълнена скумрия с гъби, лук и кашкавалена коричка

Необходими продукти:
1-2 скумрии
печурки или други гъби
1-2 глави лук
2 лъжици майонеза по желание
мазнина за пържене (може масло, може и растително олио)
настърган кашкавал
подправка за риба
Точните количествата на продуктите определете според големината и броя на скумриите, които ще пълните.
Начин на приготвяне:
Нарежете гъбите и лука и ги изпържете в мазнината.
Почистете рибата и намажете вътрешната й част с малко оцет или лимонов сок. Напълнете със сместа от гъби и лук, поставете в подходящ съд и поръсете с настърган кашкавал.
Изпечете ястието във фурната при температура от 180 градуса до готовност.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БАРЛИЙНС ФРЕШ КЕЧ РИБЕНО МАСЛО капсули * 250
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА 3 RX МИНИ капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Скумрия плакия
- Скумрия - хранителна стойност и ползи за здравето
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Гарнитура от елда с гъби и царевица
- Домашно маринована скумрия
- Пилешки бомбички с бекон, гъби и кашкавал
- Ориз с гъби и чесън
- Печена скумрия в марината от горчица, майонеза и соев сос
- Гъби портобело
- Картофи с гъби и чесън в сметана
Коментари към Пълнена скумрия с гъби, лук и кашкавалена коричка