Пилешки пастет с чесън, орехи и майонеза

Необходими продукти:
- сварено пилешко филе
- орехови ядки
- чесън
- майонеза
- черен пипер
- сол
Точно колко от посочените продукти ще използвате определете според личните си вкусови предпочитания и желаното количество готов пастет. Съобразете също и консистенцията, за да може ястието лесно да се намазва върху филия.
Начин на приготвяне:
Сварете пилешкото филе и го накъсайте на малки части, като си помагате с вилица.
Разбира се, вариант е да използвате и блендер, за да смелите.
Смелете и орехите.
Прибавете ги при месото.
Подправете на вкус.
Следва майонезата.
Ситно настъргания чесън.
И разбъркайте всичко.
Пастетът е готов.
Съветваме ви да не прекалявате с чесъна и орехите - вкусът им не трябва да бъде натрапчив.
Добър апетит!
Снимки: liveinternet.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ПРИ ПЪТУВАНЕ 20 мл.
ИМУНИКСИН тинктура 100 мл.
ХЕРБАЛКАН ПАРАХЕРБ капсули * 90
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 9.3 МЕДЕН КЕХЛИБАР
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 4.0 НАТУРАЛНО КАФЯВ
АНТИПАРАЗИТ БИЛКОВА СМЕС 200 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Орехи - ползи и вреди
- Пилешко филе с мед и горчица
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Черен орех
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
Коментари към Пилешки пастет с чесън, орехи и майонеза