Пилешки пастет с чесън, орехи и майонеза
Необходими продукти:
- сварено пилешко филе
- орехови ядки
- чесън
- майонеза
- черен пипер
- сол
Точно колко от посочените продукти ще използвате определете според личните си вкусови предпочитания и желаното количество готов пастет. Съобразете също и консистенцията, за да може ястието лесно да се намазва върху филия.
Начин на приготвяне:
Сварете пилешкото филе и го накъсайте на малки части, като си помагате с вилица.

Разбира се, вариант е да използвате и блендер, за да смелите.


Смелете и орехите.

Прибавете ги при месото.

Подправете на вкус.

Следва майонезата.

Ситно настъргания чесън.

И разбъркайте всичко.

Пастетът е готов.

Съветваме ви да не прекалявате с чесъна и орехите - вкусът им не трябва да бъде натрапчив.


Добър апетит!
Снимки: liveinternet.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН СКРАБ ФИЛОСОФИЯ 250 г
ОРЕХ ЛИСТА 50 г БИЛКИ КАРМЕН
ХРИСТИНА КРЕМ КОМФОРТ ЗА ВАШИТЕ КРАКА 200 мл
БИОХЕРБА САПУН ТРОЙЧАТКА 120 г
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 7.6 ВИШНЕВО ЧЕРВЕН
ПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Орехи - ползи и вреди
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Руладини с бекон на фурна
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Брауни с орехи
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
Коментари към Пилешки пастет с чесън, орехи и майонеза