Печена тиква с яйца

Необходими продукти:
600-700 грама тиква
4 яйца
50 грама масло
сол
заквасена сметана
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на кубчета и я изпържете в маслото, посолете. Подредете в тава. Разбийте яйцата с вилица и залейте тиквата. Сложете в гореща фурна и печете до готовност на яйцата. По-здравословен начин за приготвяне на това ястие е, ако потопите тиквата в прясно мляко вместо да я пържите. Поднася се със заквасена сметана.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
СОУ СИМПЪЛ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЗРЯЛА КОЖА OMEGA 30 мл
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ЕЛИМУС СЕКС ЪП саше 9 г * 1
НЕЙЧЪРС ЕЙД САО ПАЛМЕТО КОМПЛЕКС таблетки 160 мг * 60
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Елиминирайте чревните паразити с масло от тиквени семки
- Печена солена тиква
- Тиква, Кюрбисия
- Рецепти за печена тиква с мед и орехи
- Сладък хляб с нахут, тиква и банан
- Хумус от тиква с лешници и таханова паста
- Тиквени бисквитки с канела и джинджифил
- Тиквени бисквитки с орехи
- Тиквен сладкиш с мед и орехи
Коментари към Печена тиква с яйца