Печена тиква с яйца

Необходими продукти:
600-700 грама тиква
4 яйца
50 грама масло
сол
заквасена сметана
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на кубчета и я изпържете в маслото, посолете. Подредете в тава. Разбийте яйцата с вилица и залейте тиквата. Сложете в гореща фурна и печете до готовност на яйцата. По-здравословен начин за приготвяне на това ястие е, ако потопите тиквата в прясно мляко вместо да я пържите. Поднася се със заквасена сметана.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЕМИНХЕЛП таблетки * 56
СОУ СИМПЪЛ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЗРЯЛА КОЖА OMEGA 30 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ЛАКСО КИДС тинктура 100 мл БИОТИКА
ПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
НАУ ФУДС ЗДРАВА ПРОСТАТА дражета * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Защо да хапваме редовно тиквени семки
- Тиква, Кюрбисия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Сокът от тиква в борбата с килограмите
- Печени тиквени пръчици с подправки
- Тиквено масло
- Тиквени бисквитки с орехи
- Пикантни тиквени семки на фурна
- Пресен сок от тиква помага при камъни в бъбреците
- Бутер банички с млечен тиквен крем и пудра захар
Коментари към Печена тиква с яйца