Печена тиква с яйца
Необходими продукти:
600-700 грама тиква
4 яйца
50 грама масло
сол
заквасена сметана
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на кубчета и я изпържете в маслото, посолете. Подредете в тава. Разбийте яйцата с вилица и залейте тиквата. Сложете в гореща фурна и печете до готовност на яйцата. По-здравословен начин за приготвяне на това ястие е, ако потопите тиквата в прясно мляко вместо да я пържите. Поднася се със заквасена сметана.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
НАТУРАЛИКО ПРОСТАТ ХЕЛТ капсули * 60
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ЛОСИОН ПРИ КОСОПАД ЗА МАЗЕН СКАЛП GR8 50 мл BIOTRICOLOGIA
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ВЕГИ ПРОТЕИН КОМПЛЕКС 500 г ШОКОЛАД
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Диета с тиква за 12 дни
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Рецепти за домашно сладко от тиква
- Смути от сурова тиква с банан, ябълка, кефир и сусам
- Тиквен сладкиш с мед и орехи
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Пържена тиква със спанак и домати
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
Коментари към Печена тиква с яйца