Печена тиква с яйца
Необходими продукти:
600-700 грама тиква
4 яйца
50 грама масло
сол
заквасена сметана
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на кубчета и я изпържете в маслото, посолете. Подредете в тава. Разбийте яйцата с вилица и залейте тиквата. Сложете в гореща фурна и печете до готовност на яйцата. По-здравословен начин за приготвяне на това ястие е, ако потопите тиквата в прясно мляко вместо да я пържите. Поднася се със заквасена сметана.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АНДРОФИКС капсули 400 мг * 60 БИОТИКА
МЕНФЛОДЕН капсули * 20 ВИТАСЛИМ ИНОВЕ
МИША TALKS НОЩНА ВЕГАН МАСКА ЗА ЛИЦЕ СКИН ФИТНЕС 10 г
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОБИЛКОВ ЧАЙ МЪЖКИ НАСИПЕН 120 г БИОХЕРБА
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ СЕМЕНА НА ТИКВА 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
- Ще празнувате ли Хелоуин тази година?
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Защо да хапваме редовно тиквени семки
- Печена солена тиква
- Бисквити с тиква и шоколадови парченца
- Сок от тиква
Коментари към Печена тиква с яйца