Печена тиква с яйца

Необходими продукти:
600-700 грама тиква
4 яйца
50 грама масло
сол
заквасена сметана
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на кубчета и я изпържете в маслото, посолете. Подредете в тава. Разбийте яйцата с вилица и залейте тиквата. Сложете в гореща фурна и печете до готовност на яйцата. По-здравословен начин за приготвяне на това ястие е, ако потопите тиквата в прясно мляко вместо да я пържите. Поднася се със заквасена сметана.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
ЕНДОКА ОРГАНИЧНИ МУЛТИВИТАМИНИ прах 90 г
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ВИТАМИНИ ЗА СТИМУЛИРАНЕ ОБРАЗУВАНЕТО НА ТЕН желирани таблетки * 60 IVYBEARS
БИО ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА МЪЖЕ 200 г БИОНИА
БЛАСТ АФРОДИЗИАК дози * 2
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Рецепти за домашно сладко от тиква
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
- Диета с тиква за 12 дни
- Тиква, Кюрбисия
- Печена солена тиква
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- Сок от тиква
- Тиквено масло
Коментари към Печена тиква с яйца