Печен лук с олио и захар под фолио

Необходими продукти:
2 глави лук
3 чаени лъжици захар
сол и олио на вкус
Начин на приготвяне:
Разрежете главите лук на 4-6 части, без да ги обелвате от люспите. Сложете в купа, поръсете със захарта, подсолете на вкус и налейте колкото олио предпочитате. Разбъркайте.

Подредете резените в подходящ съд с люспите нагоре.

Покрийте съда с фолио.

Изпечете във фурната при 180 градуса в продължение на 50 минути.

Лукът се поднася обелен.
Добър апетит!
Снимки: nyam.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ESN DESIGNER ПРОТЕИНОВ БАР 60 г * 3
УОРМЪП ЗАТОПЛЯЩО МАСАЖНО МАСЛО С АРОМАТ НА КАРАМЕЛ 150 мл
ФАРМОНА ТУТИ ФРУТИ МАСЛО ЗА ТЯЛО КАРАМЕЛ И КАНЕЛА 200 мл
БЕЙЛИС & ХАРДИНГ ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ЗЛАТЕН БУДОАР
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ ДУШ - ОЛИО ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ПОРТОКАЛ 300 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ WINTER GINGER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- E150(d) Амонячно-сулфитен карамел
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Пилешки дробчета с лук
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Ползи и вреди на червения лук
- Карамелизирана захар - рецепта
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Маринован лук, печен на барбекю
Коментари към Печен лук с олио и захар под фолио