Панирани рулца от шунка и кашкавал

Необходими продукти:
8 тънки парчета шунка
8 тънки парчета кашкавал
галета
брашно
2 яйца
около 200 милилитра олио или зехтин за пържене
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Върху всяко парче шунка сложете по лист кашкавал и навийте рула.
Разбийте яйцата в купа и подправете на вкус.
Оваляйте рулцата първо в брашно.
След това потопете в яйцата.
Накрая - в галетата.
Сгорещете олиото в подходящ съд.
И в него изпържете предястието до образуването на хрупкава коричка.
Извадете върху хартия, която ще поеме излишната мазнина.
Добър апетит!
Снимки: yapovar.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Милфьой от тиквички с шунка и кашкавал
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Предястие от печени домати на скара с препечен хляб и пармезан
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Печени тиквички с кашкавал и чесън
Коментари към Панирани рулца от шунка и кашкавал