Палачинки от цвекло с плънка от рикота
Необходими продукти:
120 милилитра прясно мляко
120 грама сварено червено цвекло
90 грама брашно
1 яйце
2 скилидки чесън
1 супена лъжица зехтин
1/4 чаена лъжица сол
Начин на приготвяне:
В съда на блендер смесете цвеклото с яйцето, налейте прясното мляко, сложете скилидките чесън, 1 лъжица зехтин и малко сол. Разбийте всичко добре и тогава прибавете брашното.
Изпечете 2 палачинки в нагорещен тиган за около 2 минути от всяка страна. Когато се охладят, сложете по повърхността им сирене рикота (може извара или друга предпочитана плънка, стига да не е мокра) и навийте рула. Нарежете ги на парчета с дебелина около 2 сантиметра и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ КОЛАГЕН + ВИТАМИН C вкус МАЯМИ ВАЙБС 400 г
ЛЮКСЕОЛ СЕРУМ ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА РАСТЕЖА НА БРАДАТА 60 мл
МАТИСЪН БИО СОК ОТ ЦВЕКЛО 750 мл
НУТРАВИТА СУПЕР ГРИЙНС КОМПЛЕКС 210 г
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ ОТ ЦВЕКЛО С ДЖИНДЖИФИЛ КАКАО 160 г
КАЛИВИТА ОКЕАН 21 разтвор 946 мл
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Палачинки без яйца
- Канелени сладки с мед
- Червено цвекло - хранителен състав, полезни свойства и вреди
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Тутманик
- Бързи питки без месене
- Хрупкави домашни солети
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
Коментари към Палачинки от цвекло с плънка от рикота