Най-лесният тиквен пай

Необходими продукти:
- 3/4 чаена чаша захар
- 1 1/2 супени лъжици подправка за тиквен пай
- 1/2 чаена лъжичка сол
- 430 грама пюре от тиква
- 1 1/4 чаени чаши кондензирано мляко
- 2 яйца, разбити
- 1 кора за пай
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 220 градуса.
- В голяма купа смесете захарта, подправката за тиквен пай, солта, пюрето от тиква, кондензираното мляко и яйцата. Разбъркайте добре.
- Поставете кората за пайове в тавичка и изсипете тиквената плънка в нея.
- Печете пая в продължение на 15 минути, намалете температурата на фурната до 180 градуса и печете още 40-50 минути. Нож, поставен в центъра, трябва да излезе чист от сладкиша.
- Оставете тиквения пай да се охлади в продължение на минимум 2 часа, преди да го нарежете и поднесете.
Да ви е сладко!
Снимка: tablespoon.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
СОУ СИМПЪЛ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЗРЯЛА КОЖА OMEGA 30 мл
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ЕЛИМУС СЕКС ЪП саше 9 г * 1
НЕЙЧЪРС ЕЙД САО ПАЛМЕТО КОМПЛЕКС таблетки 160 мг * 60
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Елиминирайте чревните паразити с масло от тиквени семки
- Кокосов пай
- Тиква, Кюрбисия
- Сладък хляб с нахут, тиква и банан
- Домашен ягодов пай без печене
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Печена солена тиква
- Тиквени бисквитки с орехи
- Тиквен сладкиш с мед и орехи
- Тиквени понички с ванилия и пудра захар
Коментари към Най-лесният тиквен пай