Макарони със сварени яйца, колбас и майонеза, запечени с кашкавал

Необходими продукти:
300 грама макарони
200 грама майонеза
100 грама масло
4 яйца
150 грама кашкавал
подходящ колбас по ваш избор и на вкус
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете яйцата, обелете и нарежете на кръгчета. Нарежете и колбаса, който се избрали (използвайте количество по желание).
Сварете макароните в подсолена вода, която отцедете след това. Прехвърлете в тава и полейте с разтопеното масло. Върху тях подредете яйчените кръгчета, парчетата колбас, намажете с майонеза, подправете със сол и смлян черен пипер на вкус, а най-отгоре поръсете с настърган кашкавал.
Запечете ястието в предварително загрята фурна за 15 минути, за да се образува златиста коричка на повърхността.
Добър апетит!
Снимка: magiclady.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Двуседмична диета с паста
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Паста орзо със зеленчуци
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Запеканка от макарони с пилешко месо и сос бешамел
- Макарони с кайма, млечна заливка и доматен сос
- Пълнени макарони с кайма и кашкавал на тиган
Коментари към Макарони със сварени яйца, колбас и майонеза, запечени с кашкавал