Макарони с риба тон, лук и магданоз

Необходими продукти:
1 консерва (200 грама) риба тон в масло
250 грама макарони
100 грама лук
магданоз
сол
пипер
олио
Начин на приготвяне:
Сварете макароните, както е указано на пакета. Лука нарежете на ситно и го изпържете в олио, добавете рибата тон заедно с маслото, разбъркайте. След това сложете и макароните, овкусете със сол и пипер, свалете от котлона. Преди да поднесете, поръсете с нарязан магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
ЛАЙКА СТОЙКА ЗА СУШЕНЕ НА ПРЯСНА ПАСТА модел APM002
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Двуседмична диета с паста
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Паста орзо със зеленчуци
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Какво количество риба тон е препоръчително да се консумира седмично
- Запеканка от макарони с пилешко месо и сос бешамел
Коментари към Макарони с риба тон, лук и магданоз