Картофени шишчета с масло
Необходими продукти:
1 кг картофи
100 г разтопено масло
сол и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте и подсушете картофите. Ако са много големи, нарежете ги на едри парчета и ги нанижете на шишчета, а ако са малки или средни, сложете ги цели. Изпечете ги на жар, обръщайки периодично до готовност. След това полейте с разтопеното масло, поръсете с подправки и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ДИВ КОПЪР 10 мл
НАУ ФУДС СПОРТ МСТ ОЙЛ дражета 1000 мг * 150
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ЖОЖОБА 20 мл
КОКОСОВО МАСЛО ОРГАНИК 440 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ СЕМЕНА НА НАР 50 мл
БОТАЛАЙФ КОНОПЕНО МАСЛО 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Масло или маргарин - кое е по-доброто за сърцето?
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Намалете високата температура със суров картоф
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Обикновен маслен крем
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
Коментари към Картофени шишчета с масло