Зеленчукови хапки с кашкавал и чесън
Необходими продукти:
1 средна глава броколи
1 среден морков
1 скилидка чесън
3/4 чаена чаша кашкавал или сирене Чедър
3 яйца
1 чаена чаша галета
подправки по избор и на вкус
Начин на приготвяне:
Включете фурната да загрява при 175 градуса.
Разделете броколите на съцветия и сварете за няколко минути, докато придобият наситен зелен цвят. Нека се охладят, нарежете ги ситно и сложете в голяма купа. Прибавете настъргания морков, намачканата скилидка чесън, настъргания кашкавал или сирене Чедър, галетата, разбитите яйца и подправете на вкус. Разбъркайте старателно и от сместа оформете хапки, които подредете в тава, чието дъно сте покрили предварително с пергамент.
Изпечете ги във фурната за около 20 минути, докато станат златисти.
Добър апетит!
Снимка: vkusnodoma.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОНАТУРАЛИКО СТРОНГ МЕН АМ/РМ таблетки 2 * 60
СУЛФОРАФАН капсули * 60 DR. GREEN
ВИРАЛ ПРОТЕКТ капсули * 60 ХЕРБАМЕДИКА
АНДРОСЕНС Т - КОРЕКТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ВИРАЛ ПРОТЕКТ капсули * 30 ХЕРБАМЕДИКА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- 14 здравни ползи от консумацията на броколи
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Броколи - полезни свойства и противопоказания
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
- Салата от краставици с броколи, царевица и семена
- Сметанови броколи с гъби и пармезан
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
Коментари към Зеленчукови хапки с кашкавал и чесън