Гъбена салата с царевица и кашкавал

Необходими продукти:
350-400 грама пресни печурки
1 глава лук
олио за пържене
150 грама кашкавал
300-400 грама консервирана царевица
сол и черен пипер на вкус
майонеза на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте гъбите, подсушете ги и нарежете на плочки. Лука обелете и нарежете на кубчета. Изпържете го до омекване в нагорещена мазнина, след което прибавете гъбите и нека се пържат до готовност, като разбърквате периодично.
Прехвърлете сместа в салатиера, подправете на вкус и прибавете царевицата. Сложете майонеза, настъргания кашкавал и разбъркайте.
Салата е готова, може да поднесете.
Добър апетит!
Снимка: vkusnoye.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Гарнитура от елда с гъби и царевица
- Пилешки бомбички с бекон, гъби и кашкавал
- Ориз с гъби и чесън
- Гъби портобело
- Картофи с гъби и чесън в сметана
- Колко време да варим различните видове гъби?
- Гъби с лук в доматен сос
- Зелена мухоморка, Пакостница
- Пилешка супа с гъби, грах и горчица
Коментари към Гъбена салата с царевица и кашкавал