Гъбена салата с царевица и кашкавал

Необходими продукти:
350-400 грама пресни печурки
1 глава лук
олио за пържене
150 грама кашкавал
300-400 грама консервирана царевица
сол и черен пипер на вкус
майонеза на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте гъбите, подсушете ги и нарежете на плочки. Лука обелете и нарежете на кубчета. Изпържете го до омекване в нагорещена мазнина, след което прибавете гъбите и нека се пържат до готовност, като разбърквате периодично.
Прехвърлете сместа в салатиера, подправете на вкус и прибавете царевицата. Сложете майонеза, настъргания кашкавал и разбъркайте.
Салата е готова, може да поднесете.
Добър апетит!
Снимка: vkusnoye.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Свинско с гъби в сметана
- Пържени гъби със сметана и лук
- Ливаден пачи крак
- Зимна припънка, Зимненка
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Запеканка от кайма и гъби със сметанов сос
- Двуспорова печурка
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Зърнеста копринка
- Пилешки бомбички с бекон, гъби и кашкавал
Коментари към Гъбена салата с царевица и кашкавал