Гъбен пастет с коняк и чесън

Необходими продукти:
300 грама гъби
250 грама масло
1 глава лук
3 скилидки чесън
2 стръка мащерка
2 супени лъжици коняк
1/2 лимон
магданоз, естрагон - на вкус
Начин на приготвяне:
Нагорещете част от маслото и изпържете в него нарязания лук, докато омекне. Прибавете чесъна и мащерката, пържете още 2 минути. Нарежете гъбите, сложете и тях в тигана. Задушете в продължение на 8 минути на силен огън (до омекване). След това налейте коняка и сока от половин лимон. Варете още 2 - 3 минути, свалете от котлона и оставете да изстива. Когато това стане, извадете клонките мащерка, сложете останалото масло, магданоза, разбъркайте и разпределете във формички.
Приберете пастета в хладилник за 2 дни, след което може да си го хапнете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
ЕКВИЛИБРА ЧЕСЪН + ГЛОГ капсули * 32
ХАРТ МАКС капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
ТАЙП ЗЕРО АЗОТЕН ОКСИД капсули * 150
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Облекчете хемороидите по 3 начина с помощта на чесън
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Лукът и чесънът - мощно оръжие срещу грип и настинка
- Тибетската рецепта с чесън - изчиства излишните мазнини и нормализира кръвното налягане
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Чесън
Коментари към Гъбен пастет с коняк и чесън