Гарнитура от консервиран пържен боб с лук и кашкавал

Необходими продукти:
300-400 грама консервиран бял боб
1 глава лук
50 грама кашкавал
50 милилитра олио
черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Отцедете течността от бобената консерва.
Обелете лука, нарежете го ситно и изпържете в нагорещеното олио. След това към него прибавете отцедения боб и нека се пържи 10 минути на силен огън. Подправете със сол и смлян черен пипер на вкус.
Поръсете готовата гарнитура с настърган кашкавал, докато е още гореща, за да може той да се разтопи. Разбъркайте и поднесете веднага.
Може за сервирате и като основно ястие.
Добър апетит!
Снимка: spelo-zrelo.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Боб с пилешко месо
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Царевица с масло, пармезан и чесън
- Бобови култури
- Запечен боб с наденица и чесън
- Как да се снабдим с калций, ако не ядем мляко?
- Гарнитура от булгур с моркови и лук
- Лобио - дип от червен боб и орехи
Коментари към Гарнитура от консервиран пържен боб с лук и кашкавал