Боровинково масло с малини

Необходими продукти:
200 грама несолено масло на стайна температура
1/2 чаена чаша червени боровинки и малини (може да бъдат замразени)
Начин на приготвяне:
Разбийте маслото, докато стане пухкаво.
Прибавете към него плодовете и разбъркайте с помощта на тел за разбиване на яйца.
Ако използвате замразени, първо ги размразете. След това сложете сместа върху найлоново фолио.
Увийте като колбас, завържете краищата на фолиото.
Приберете във фризера за 10 - 20 минути, нека маслото да стегне хубаво и го прехвърлете в хладилника.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ШЕЙК ЯБЪЛКА прах 300 г
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПУНШ ЧЕРЕШОВА ЛИМОНАДА прах 300 г
УРОБИОТИК ФОРТЕ саше * 30
ЕНДОКА ОРГАНИЧНИ МУЛТИВИТАМИНИ прах 90 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Рецепти за домашно сладко от малини без захар и семки
- Рецепти за домашно сладко от боровинки
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Боровинков кекс с кисело мляко, мед и канела
- Обикновен маслен крем
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- За какво е полезна синята боровинка
- Плодов кейк с малини, къпини и боровинки
Коментари към Боровинково масло с малини