Боровинково масло с малини

Необходими продукти:
200 грама несолено масло на стайна температура
1/2 чаена чаша червени боровинки и малини (може да бъдат замразени)
Начин на приготвяне:
Разбийте маслото, докато стане пухкаво.
Прибавете към него плодовете и разбъркайте с помощта на тел за разбиване на яйца.
Ако използвате замразени, първо ги размразете. След това сложете сместа върху найлоново фолио.
Увийте като колбас, завържете краищата на фолиото.
Приберете във фризера за 10 - 20 минути, нека маслото да стегне хубаво и го прехвърлете в хладилника.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
УРОБИОТИК ФОРТЕ саше * 30
ЕНДОКА ОРГАНИЧНИ МУЛТИВИТАМИНИ прах 90 г
КАЛИВИТА ЗЕНТОНИК разтвор 946 мл
Безплатна доставка за България!КИНЕТИКС ЛОСИОН ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО БОРОВИНКА И ПРАСКОВА 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Пържена бакла със сусамово масло
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Обикновен маслен крем
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Малинов сладкиш с овесени ядки и маслени трохи
- Малини - ползи за здравето
- За какво е полезна синята боровинка
- Боровинков кекс с кисело мляко, мед и канела
- Маслен крем за торти и сладкиши
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
Коментари към Боровинково масло с малини