Бананови бонбони с шоколадова глазура
Необходими продукти:
2 банана
50 грама шоколад
кокосови стърготини, сусамови семена или счукани орехови ядки за поръсване
Начин на приготвяне:
Обелете бананите, нарежете ги на кръгчета. Разтопете шоколада и в него потопете всяка плодова хапка, която след това може да оваляте в кокосови стърготини, сусамово семе или натрошени орехови ядки.

Приберете десерта в хладилника за 20-30 минути, за да може покритието на бонбоните да стегне.

Добър апетит!
Снимки: vkusnodoma.net; cookingsecrets.ru; internet-i-ya.ru.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРЕГНАКО ПРОТЕИН ЗА СЛЕД РАЖДАНЕ С ВКУС НА ШОКОЛАД И БАНАН 300 г
БОНБОНИ ЛИКОРИЯ - РОШЕН ЗА ГЪРЛО С НИШАДЪР 126 гр.
БИОХЕРБА БОНБОНИ МЕНТОЛКИ * 100
КОФОЛ БОНБОНИ ЗА ГЪРЛО И КАШЛИЦА МЕНТА * 200
ДОКТОР ТАЙС БОНБОНИ СЪС САЛВИЯ И МЕД + ВИТАМИН С * 26
ЕКСТРА ЛАКС слабителни бонбони * 10 бр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Домашни шоколадови бонбони
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Бананите помагат при хемороиди
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Бананите – причиняват или облекчават запека
Коментари към Бананови бонбони с шоколадова глазура