Агнешки сач със зеленчуци

Необходими продукти:
- агнешко месо
- картофи
- домати
- магданоз
- зелен лук
- стар лук
- моркови и други зеленчуци по избор
- сол и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на парчета (колкото по-малки са, толкова по-бързо ще се приготвят) Сложете ги върху намазнен нагорещен сач, подправете на вкус и нека месото се пече до полуготовност. Прибавете обелените и едно нарязани картофи, лука, доматите и затворете сача с подходящ капак. Оставете на огъня до пълна готовност на всички продукти.
Поръсете ястието с нарязан пресен магданоз и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: i-vkusno-i-prosto.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Агнешко месо – състав, здравни ползи и вреди
- Агнешко с домати, стар лук, чесън и чили
- Рецепти за агнешко на скара
- Агнешко с ориз басмати и шафран
- Печено агнешко с чеснов патладжан и розмарин
- Агнешки джолан по корейски с картофено пюре и ряпа
- Агнешко с картофи, вино и грах
- Агнешко със зелен фасул
- Агнешко с бял боб и доматена запръжка
- Агнешки крачета с чесън и розмарин на дървени въглища
Коментари към Агнешки сач със зеленчуци