Тъмен бананов хляб
Необходими продукти:
- 2 яйца
- 130 грама заквасена сметана
- 175 грама пшенично брашно
- 1 чаена лъжичка бакпулвер
- 200 грама захар
- 60 грама какао на прах
- 115 грама меко масло
- 200 грама зрели банани
Начин на приготвяне:
В купа сложете яйцата, захарта, сметаната и разбийте до еднородност. В друг съд сложете всички сухи съставки и комбинирайте смесите. Бъркайте до получаването на гладък, гъст крем.
Прибавете намачканите банани, смесени с разтопеното масло и разбъркайте докато продуктите се комбинират.
Намаслете продълговата форма за кекс, пресипете сместа, загладете повърхността и загрейте фурната на 190 градуса. Изпечете хляба за 30-35 минути, охладете, разрежете и поднесете.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: niftyrecipe.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЕСЕНТА НА ХЛЯБА - РОБИН СЛОУН - СИЕЛА
ГОУФОС ФИБРИ С ЛИОФИЛИЗИРАНИ БАНАНИ, ПРАСКОВИ И МАНГО НА ПРАХ 100 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ГАНЧЕВ ПЮРЕ АСОРТИ С БАНАНИ 190 г
РАЙСКИ БАНАН ЛИОФИЛИЗИРАНИ ПЛОДОВЕ НА ПРАХ 100 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Използвайте бананови кори за подхранване на растенията
- Банан
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Консумирайте банани и кисело мляко срещу диария
- Ягодов шейк с банани
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
Коментари към Тъмен бананов хляб