Плодови парфета с маскарпоне
Необходими продукти:
- 150 грама ягоди
- 100 грама боровинки
- 100 грама цедено подсладено мляко
- 200 грама крем маскарпоне
- 50 грама пудра захар
- мюсли по избор
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете плодовете, нарежете и ги сложете в блендер. Пасирайте два пъти и ги смесете с цеденото кисело мляко.
Разбъркайте и разсипете сместа в купички. Подсладете маскарпонето с пудра захар, гарнирайте всяка чашка с крем и поръсете с мюсли по ваш избор. Охладете, поднесете и се насладете.
Да ви е сладко!
Източник: www.unicornsinthekitchen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
УИ БЕЙБИ ЦЕДКА ЗА ПЛОДОВЕ 207
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН РОМАТИЧНА РОЗА С АРОМАТ НА ШАМПАНСКО 150 гр.
АМИКС ЛАЙФС ВИТАЛИТИ АКТИВ таблетки * 60
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ И СМЕТАНА 190 г
ОЛ НУТРИШЪН КОНФИТЮР ЧЕРЕША 1 кг
РЕГУЛАТПРО МЕТАБОЛИК солуцио 350 мл.
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Алкална диета
- Салак
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Диета с млечни и киселомлечни продукти (Бяла диета)
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Кактус
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Млечно смути със замразени плодове
Коментари към Плодови парфета с маскарпоне