Печени пилешки бутчета с кашкавал
Необходими продукти:
1 килограм пилешки бутчета
150 грама кашкавал
8 супени лъжици майонеза
3 скилидки чесън
магданоз на вкус
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете кашкавала на дебели парчета.
Сложете ги под кожата на всяко бутче.
Подредете в тава, подсолете на вкус.
Нарежете ситно магданоза, смесете го с майонезата, добавете намачкания чесън и разбъркайте. С тази комбинация намажете бутчетата.
Изпечете във фурната за 45 минути при 180 градуса.
Добър апетит!
Снимка: ovkuse.ru; povar.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Карамелизирани пилешки бутчета
- Пилешки рулца с плънка от топено сирене и гъби
- Апетитни пилешки бутчета с мед, лимон и джинджифил
- Задушени пилешки бутчета с моркови, домати и чесън
- Глазирани пилешки бутчета на тиган
- Пилешки бутчета с червени картофи и зелен лук
- Задушени пилешки бутчета в домати и бяло вино
- Пилешки бутчета с елда, моркови и кашкавал
- Задушени бутчета на тиган с ароматни подправки
- Пилешки бутчета на тиган с лук и куркума в сос
Коментари към Печени пилешки бутчета с кашкавал