Пастет от маслини със сварени яйца
Необходими продукти:
2 яйца
200 грама маслини
1 супена лъжица зехтин
1 супена лъжица лимонов сок
Начин на приготвяне:
Сварете твърдо яйцата, обелете ги. Маслините почистете от костилките.
Смесете така подготвените продукти в съда на блендер, добавете зехтина, лимоновия сок и подправки на вкус. Смелете всичко до получаването на пастет.
Поднесете върху препечена филия, с франзела или друг предпочитан хляб.
Добър апетит!
Снимка: rest.obozrevatel.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС МАСАЖЕН КРЕМ МАСЛИНА 200 мл
ЛАНДЖЕЛИКА КОМПЛЕКТ SUPREME BEAUTY МАКАДАМИЯ
НовГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН САПУН ЗА КОСА И ТЯЛО 100 гр.
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 7.77 СВЕТЪЛ ШОКОЛАДОВО КАФЯВ
ЙОН КА AGE DEFENSE HYDRA № 1 ИНТЕНЗИВНО ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА СУХА И ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 50 мл
Безплатна доставка за България!МЕА НАТУРА БАЛСАМ С МАСЛИНА ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 300 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслина (европейска)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Салата от маслини и лук
- Зехтин - естествен продукт за здраве и красота
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Пица на тиган с картофен блат
- Хората се лекуват с маслинови листа от хилядолетия
Коментари към Пастет от маслини със сварени яйца