Гриловани брюкселски зелки в ароматна марината
Необходими продукти:
- 500 грама попарено брюкселско зеле
- 20 милилитра бяло вино
- 2 грама чесън на прах
- сол, черен пипер
- лимонов сок
- 1 супена лъжица соев сос
- 2 супени лъжици зехтин
Начин на приготвяне:
Нарежете зелките на две и ги сложете в купа. Подправете с чесън на прах, черен пипер, зехтин, соев сос, зехтин, лимонов сок и бяло вино. Разбъркайте внимателно и загрейте скара или грил.
Изпечете брюкселското зеле от всички страни, като по време на гриловането поръсете с лимонов сок. Подредете в плато и поднесете още топли, гарнирани със сос по избор.
Добър апетит!
Източник: domesticdreamboat.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ течен мултивитамин 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България!АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
АЛАЙВ ТИЙН МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МОМИЧЕТА желирани таблетки * 50
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- 6 трика за лесно почистване на барбекю и скара
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Как да си направим дървени въглища в домашни условия?
- Скариди с лимон и чесън на грил-тиган
- Брюкселско зеле - полезни свойства и противопоказания
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Използвайте сок от кисели краставици, за да направите месото по-крехко
- Брюкселско зеле
- Перфектната марината за пилешко месо
- Пиле с ананас по хавайски
Коментари към Гриловани брюкселски зелки в ароматна марината