Брускети с крема, каперси и пушена сьомга
Необходими продукти:
- 1 франзела, нарязана на филийки
- 2-3 чаени лъжички зехтин
- 100 грама филе пушена сьомга
- 1 шепа каперси
- 150 грама натурално крема сирене
- сол и черен пипер
- няколко стръка пресен копър
Начин на приготвяне:
Върху застлана с пергаментна хартия тава подредете филийките хляб и поръсете със зехтин. Запечете ги за 10 минути в загрята на 180 градуса фурна.
След готовност намажете с крема сирене, подсолете и подправете с черен пипер, гарнирайте със слайсовете пушена сьомга, каперсите и стръкчетата пресен копър. Поднесете и им се насладете.
Добър апетит!
Източник: www.domacica.hr
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОБИ ЛИВО ХЕРБ капсули * 180
ЛИБИФЕМ таблетки * 30
ЛИБИФЕМ МЕНО 50+ таблетки * 30
ОКУЦЕЛЛ РЕЛИЙФ спрей за очи 15 мл
ЖАН Д'АРСЕЛ CAVIAR ОКОЛООЧЕН ГЕЛ С ЕКСТРАКТ ОТ ХАЙВЕР 30 мл
ЯМАМОТО НУТРИШЪН АЛФА ТЕЧ капсули * 300
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Каперси - полезни свойства и вреди
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
- Задушено пилешко филе с бяло вино, лимони и каперси
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Сьомга с меден сос на тиган
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Предястие от пушена сьомга с топено сирене и чесън
- Сьомга
Коментари към Брускети с крема, каперси и пушена сьомга