Топъл сандвич от ръжен хляб с говеждо кюфте

Необходими продукти:
- 75 грама краве масло
- 1 глава лук
- 300 грама говежда кайма
- сол, черен пипер
- сос Уорчестър на вкус
- 8 резена швейцарско сирене (може да използвате кашкавал)
- 8 филии ръжен хляб
Начин на приготвяне:
Нарежете лука на тънки полукръгчета, изпържете в 1 супена лъжица от маслото на среден огън (до омекване).
Овкусете каймата със соса, сол, черен пипер и омесете. Оформете кръгли кюфтета (като да хамбургер) и ги изпечете от двете страни, докато се образува коричка.
В останалото масло запържете леко филиите. Върху четири сложете по парче кашкавал, следва кюфте, лук, отново кашкавал и затворете сандвичите с останалите филии.
Запържете ги до златисто от двете страни и разрежете на две, докато са още горещи.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Кюфтeта в патладжан (Ислим кебап)
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Топъл сандвич със сирена на тиган
- Телешки кюфтенца с магданоз на фурна
- Навършват се 250 години от създаването на сандвича
- Кюфтета с моцарела в доматен сос
- Пет апетитни идеи за сандвичи без хляб
- Яхния от кюфтета с картофи (Кюфтета по чирпански)
- Задушени телешки кюфтенца в пикантен сос с мед и сусам
- Сандвичи със скариди и репички
Коментари към Топъл сандвич от ръжен хляб с говеждо кюфте