Топъл сандвич от ръжен хляб с говеждо кюфте

Необходими продукти:
- 75 грама краве масло
- 1 глава лук
- 300 грама говежда кайма
- сол, черен пипер
- сос Уорчестър на вкус
- 8 резена швейцарско сирене (може да използвате кашкавал)
- 8 филии ръжен хляб
Начин на приготвяне:
Нарежете лука на тънки полукръгчета, изпържете в 1 супена лъжица от маслото на среден огън (до омекване).
Овкусете каймата със соса, сол, черен пипер и омесете. Оформете кръгли кюфтета (като да хамбургер) и ги изпечете от двете страни, докато се образува коричка.
В останалото масло запържете леко филиите. Върху четири сложете по парче кашкавал, следва кюфте, лук, отново кашкавал и затворете сандвичите с останалите филии.
Запържете ги до златисто от двете страни и разрежете на две, докато са още горещи.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Класически италиански кюфтенца върху канапе от спагети
- Изкуството, наречено сандвич
- Телешки кюфтенца с магданоз на фурна
- Сладоледени сандвичи с бисквити и мед
- Филийки с яйце и чесън
- Пълнен сандвич с чушки, шунка, сирене и яйце
- Телешки кюфтета с плънка от яйца и кашкавал в млечна панировка
- Сандвич-пица с топящ се кашкавал
- Кюфтета с панировка от ленено брашно в зеленчуков сос
- Сладоледен сандвич с шоколад
Коментари към Топъл сандвич от ръжен хляб с говеждо кюфте