Топъл сандвич от ръжен хляб с говеждо кюфте
Необходими продукти:
- 75 грама краве масло
- 1 глава лук
- 300 грама говежда кайма
- сол, черен пипер
- сос Уорчестър на вкус
- 8 резена швейцарско сирене (може да използвате кашкавал)
- 8 филии ръжен хляб
Начин на приготвяне:
Нарежете лука на тънки полукръгчета, изпържете в 1 супена лъжица от маслото на среден огън (до омекване).
Овкусете каймата със соса, сол, черен пипер и омесете. Оформете кръгли кюфтета (като да хамбургер) и ги изпечете от двете страни, докато се образува коричка.
В останалото масло запържете леко филиите. Върху четири сложете по парче кашкавал, следва кюфте, лук, отново кашкавал и затворете сандвичите с останалите филии.
Запържете ги до златисто от двете страни и разрежете на две, докато са още горещи.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕЛУГА ДЪРВЕН ХАМБУРГЕР В ОПАКОВКА 30884
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- 20 идеи за бързи и вкусни сандвичи - Първа част
- Сочни бирени кюфтенца с кашкавал
- Да слабеем със... сандвичи!
- Топъл сандвич Крок Мадам
- Топъл сандвич със сирена на тиган
- Кюфтета с чесън и прясно мляко на фурна
- Пържени кюфтета с хрупкава панировка и рикота
- Сандвичи с печени на фурна яйца
- Сочна телешка плескавица със сирене
- Яхния от кюфтета с картофи (Кюфтета по чирпански)
Коментари към Топъл сандвич от ръжен хляб с говеждо кюфте