Брускети с череши и прошуто

Необходими продукти:
- 1 чабата
- зехтин
- 100 грама рикота
- 12 череши
- 80 грама прошуто
Начин на приготвяне:
Загрейте грил тиган или скара. Нарежете чабатата на 12 филийки, всяка от които намажете със зехтин от двете страни. Гриловайте ги за 2 минути на страна.
Разпределете рикотата върху брускетите. Поръсете с разполовени и почистени от костилките череши. Завършете с парче прошуто и полейте с малко зехтин при сервиране.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bbcgoodfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ЕКО МЕДИКА WELL3 СИРОП 500 мл
ФЛОРАНС НЕЙЧЪР БИО КРЕМ ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРЕШОВ ЦВЯТ, МАСЛО ОТ ШИЙ И АЛОЕ ВЕРА 30 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
КОМПЛЕКТ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ДИАМАНТЕН ПРАХ 50 мл + МАСЛО ОТ ЧЕРЕШИ 50 мл + ПОРТОКАЛОВА ВОДА 120 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ ORIENTAL ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Пийте чай от черешови дръжки, за да отслабнете
- 10 невероятни ползи от черешите за нашето здраве
- Череша
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Брускета с намачкан нахут и домати
- Череши или черешов сок против неразположения при пътуване
- Брускети с домати и чедър
- Брускети с кашкавал, яйце, крема сирене и самардала
- Брускети със сирене и зеленчуци
- Брускети с масло и печен чесън
Коментари към Брускети с череши и прошуто