Брускети с череши и прошуто
Необходими продукти:
- 1 чабата
- зехтин
- 100 грама рикота
- 12 череши
- 80 грама прошуто
Начин на приготвяне:
Загрейте грил тиган или скара. Нарежете чабатата на 12 филийки, всяка от които намажете със зехтин от двете страни. Гриловайте ги за 2 минути на страна.
Разпределете рикотата върху брускетите. Поръсете с разполовени и почистени от костилките череши. Завършете с парче прошуто и полейте с малко зехтин при сервиране.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bbcgoodfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
КОКОСТАР МАСКА ЗА УСТНИ ЧЕРЕША * 1
МЕДИСАНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ГРЕЙКА, КАЛЪФКА С ЧЕРЕШОВИ КОСТИЛКИ модел HS 200
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
СЕЛЕСАН таблетки * 60
ЛОВАРЕ ЧАЙ NIGHT BEAUTEA филтър * 24
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- 10 невероятни ползи от черешите за нашето здраве
- Брускети с пастет от сьомга и крема сирене
- Брускети с крема, каперси и пушена сьомга
- Брускети с кашкавал, яйце, крема сирене и самардала
- Пийте чай от черешови дръжки, за да отслабнете
- Брускети с домати и чедър
- Брускети с аншоа и ванилово масло
- Брускети с дип от риба тон и крема сирене
- Череша
Коментари към Брускети с череши и прошуто