Брускети с череши и прошуто
Необходими продукти:
- 1 чабата
- зехтин
- 100 грама рикота
- 12 череши
- 80 грама прошуто
Начин на приготвяне:
Загрейте грил тиган или скара. Нарежете чабатата на 12 филийки, всяка от които намажете със зехтин от двете страни. Гриловайте ги за 2 минути на страна.
Разпределете рикотата върху брускетите. Поръсете с разполовени и почистени от костилките череши. Завършете с парче прошуто и полейте с малко зехтин при сервиране.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bbcgoodfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОНУТРАВИТА ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 180
БИОНДА КИДС ШАМПОАН И ДУШ ГЕЛ 2 В 1 С АРОМАТ НА ЯГОДА И ЧЕРЕША 500 мл
ПРОМОЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ WINTER STORIES 4 ВИДА * 8 ЗИМНА КОЛЕКЦИЯ
НовСЕЛЕСАН таблетки * 60
ЛОВАРЕ ЧАЙ BERRY JAM филтър * 24
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- 10 невероятни ползи от черешите за нашето здраве
- Пийте чай от черешови дръжки, за да отслабнете
- Череша
- Брускети с пастет от сьомга и крема сирене
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Брускети с дип от риба тон и крема сирене
- Брускети с масло и печен чесън
- Брускети с домати и чедър
- Брускети с кашкавал, яйце, крема сирене и самардала
- Сладки брускети с меко сирене, ябълки, орехи и мед
Коментари към Брускети с череши и прошуто