Брускети с череши и прошуто

Необходими продукти:
- 1 чабата
- зехтин
- 100 грама рикота
- 12 череши
- 80 грама прошуто
Начин на приготвяне:
Загрейте грил тиган или скара. Нарежете чабатата на 12 филийки, всяка от които намажете със зехтин от двете страни. Гриловайте ги за 2 минути на страна.
Разпределете рикотата върху брускетите. Поръсете с разполовени и почистени от костилките череши. Завършете с парче прошуто и полейте с малко зехтин при сервиране.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bbcgoodfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НИВЕА БАЛСАМ ЗА УСТНИ CHERRY 4.8 г
НАТУРА ТЕРАПИ ПРОСТАТОЛ КОМПЛЕКС капсули * 30
НЕСТИ ДАНТЕ ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ ФИЛОСОФИЯ
СТАМАТИН КИДС ЧЕРЕША сироп 100 мл WEDO
ЛОВАРЕ ЧАЙ ТУБА ROYAL DESSERT 80 г + 15 хартиени филтъра
МЕДИСАНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ГРЕЙКА, КАЛЪФКА С ЧЕРЕШОВИ КОСТИЛКИ модел HS 200
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- 10 невероятни ползи от черешите за нашето здраве
- Череша
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Пийте чай от черешови дръжки, за да отслабнете
- Брускети със смокини
- Брускети с аншоа и ванилово масло
- Брускети с дип от риба тон и крема сирене
- Брускети с кашкавал, яйце, крема сирене и самардала
- Брускети с гъби, мащерка и чесън
- Клафути с череши
Коментари към Брускети с череши и прошуто