Брускети със сирене бри, рукола и репички
Необходими продукти:
- багета, нарязана диагонално на 16 парчета
- 4 супени лъжици зехтин екстра върджин
- 1 и 1/2 чаени чаши репички, нарязани на кръгчета
- 1 супена лъжица прясно изстискан лимонов сок
- 1/4 чаена лъжичка смлян черен пипер
- сол на вкус
- 1/2 чаена чаша сирене Бри
- 2 чаени чаши бейби листа рукола
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 200 градуса.
Подредете парчетата хляб върху лист за печене и овкусете с 3 супени лъжици зехтин. Запечете за 5 минути или до златистокафяв загар.
Комбинирайте репичките, 1 супена лъжица зехтин, лимоновия сок, черния пипер и солта. Намажете брускетите с 2 чаени лъжички сирене Бри и гарнирайте с рукола и сместа от репички.
Приятен апетит!
Източник:
myrecipes.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Брускети с кашкавал, яйце, крема сирене и самардала
- Пица-брускети
- Брускети с домати и чедър
- Брускети с крема, каперси и пушена сьомга
- Брускети с аншоа и ванилово масло
- Брускети с череши и прошуто
- Брускети с дип от риба тон и крема сирене
- Брускети със смокини
- Брускети с гъби, мащерка и чесън
Коментари към Брускети със сирене бри, рукола и репички