Авокадов чипс с пармезан

Необходими продукти:
- 1 голямо авокадо
- 3/4 чаена чаша настърган пармезан
- 1 чаена лъжица лимонов сок
- 1/2 чаена лъжица чесън на прах
- 1/2 чаена лъжица италиански микс подправки
- сол и пипер
Начин на приготвяне:
Авокадото обелете и намачкайте, подправете го и смесете с пармезана.
Направете от получената смес малки купчинки (използвайте 1 чаена лъжица от сместа), които след това сплескайте, за да се получат тънки питки. Опечете на 160 градуса за 30 минути, докато краищата на чипса станат хрупкави и златисти. Охладете и сервирайте на стайна температура.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КФД НУТРИШЪН КОКОСОВ ЧИПС 250 г
ХРИСТИНА КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛАЙКА 200 мл
ЕВТЕРПА ХИДРАТИРАЩ ДУШ ГЕЛ С МАСЛА ОТ АВОКАДО И МАКАДАМИЯ 300 мл
БОДИ БУУМ БЕЙСИК ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА СУХА И ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 50 мл
СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН прах неовкусен 1кг НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България! ПРОМОМУСТЕЛА BUBBLE BATH ПЯНА ЗА ВАНА ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Отглеждане на авокадо
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Енергийна салата с киноа и чиа
- Как да си засадите авокадо от костилка
- Авокадо
- Оризов чипс със сусамови и ленени семена
- Класически пържен картофен чипс
- Пълнени домати Капрезе с авокадо и зелена салата
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
Коментари към Авокадов чипс с пармезан